Dala Software

Om oss

Vårt uppdrag

På Dala Software är vårt uppdrag att hjälpa företag och privatpersoner att optimera sin online-närvaro och förbättra deras tekniska infrastruktur. Vi strävar efter att leverera högkvalitativa tjänster inom webbutveckling, mediatjänster och IT-support som inte bara möter utan överträffar våra kunders förväntningar.

Vårt mål för våra kunder

Vi har som mål att skapa långvariga relationer med våra kunder genom att erbjuda skräddarsydda lösningar som främjar deras tillväxt och framgång. Vi tror på att kombinera expertis och innovation för att leverera resultat som gör skillnad. Oavsett om du behöver en ny hemsida, professionell fotografering eller akut datorservice, är vårt mål att vara din pålitliga partner genom hela processen.

Vår historia

Dala Software grundades 2013 och har sedan dess vuxit från en liten webbyrå till ett mångsidigt företag som erbjuder en bred palett av tjänster. Vi har kunder från hela Sverige, men vår största kundbas finns i Dalarna. Ursprungligen fokuserade vi på webbdesign och utveckling, men när vi märkte en ökad efterfrågan på kompletterande tjänster, utvidgade vi vårt utbud till att inkludera media och IT-service. Vår resa har kantats av kontinuerlig utveckling och anpassning till de senaste teknologierna och marknadstrenderna, vilket har gjort oss till en pålitlig partner för företag i hela landet.

Våra tjänster

Vi erbjuder ett brett spektrum av tjänster för att täcka alla dina behov:Webbutveckling: Från enkla webbsidor till avancerade e-handelslösningar och webbapplikationer.Mediatjänster:Fotografering, videoredigering, grafisk design, bildredigering och storformatutskrifter.IT-Service:Datorreparation, fjärrsupport, nätverksinstallation och mycket mer.

Våra Webbutiker

Vi driver också flera webbutiker som erbjuder specialiserade produkter och tjänster:DalaPix: Här kan du beställa storformatsposters, affischer och skyltar för alla tillfällen. Besök oss på www.dalapix.se för mer information.Swedison: Vår butik för graverade produkter i massivträ, läder och glas. Upptäck våra unika erbjudanden på www.swedison.se.

Ägare

Alexander Blomberg heter jag, och jag leder Dala Software. Jag är en passionerad webbutvecklare som brinner för att hjälpa mina kunder att nå sina mål. Efter att ha avslutat min utbildning inom webbutveckling 2013 har jag ägnat mig åt att använda min kunskap och erfarenhet för att skapa värdefulla och effektiva lösningar för företag.Att bygga starka relationer med mina kunder är något jag värderar högt. Jag strävar alltid efter att förstå deras behov och önskemål för att kunna erbjuda de bästa möjliga tjänsterna. Min vision är att skapa långsiktiga partnerskap där jag kan bidra till mina kunders framgång genom högkvalitativa webblösningar, mediaproduktioner och service tjänster.För mig handlar det inte bara om att leverera en tjänst, utan om att verkligen hjälpa mina kunder att växa och utvecklas. Jag är alltid här för att dela med mig av min expertis och erbjuda support när det behövs. Med en passion för teknik och innovation ser jag fram emot att fortsätta min resa med Dala Software och hjälpa ännu fler företag att nå nya höjder.
Alexander Blomberg - Dala SoftwareAlexander Blomberg

Kontaktinfo

Har du frågor eller vill veta mer om våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss!Du hittar våra kontaktuppgifter på kontakt sidan.Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig med dina tekniska och kreativa behov
Copyright © 2024 Dala Software